Hoidot ja hinnat

Erikoishieronnat ja hemmotteluhoidot

Olen erikoistunut erilaisiin kosmeettisiin kasvohierontoihin

Kasvohieronnat Kauneushoitola Salon Si Si

Luomu kasvohoito syvään rentoutukseen ja mieltä hellivään ylelliseen hoitohetkeen. Hoitava kasvohoito yhdistettynä mieltä rauhoittavaan hierontaan takaa kokonaisvaltaisen luxus kokemuksen.

Hinta 95 €

Rentoutuneet ja eloisat kasvot sidekudoshieronnalla.

Vaikutukset:

– antaa terveen, eloisamman ja rentoutuneen ilmeen kasvoille
– hidastaa ikääntymisprosessia
– kirkastaa ja kiinteyttää ihoa
– vähentää ryppyjä ja juonteita
– rentouttaa
– aktivoi lymfakiertoa
– liftaava

Rejuvanessence hierontasarja sisältää kuusi runsaan tunnin mittaista hoitoa, jossa käsitellään eri alueita kasvoilta, kaulasta, päänahasta ja niskasta. Hoito-ohjelma suositellaan tehtäväksi 1-2 viikon välein. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan kuutta hoitokertaa. Näin taataan koko kasvojen ja kasvolihasten rentoutus.

Hoitokerta 79 €

Lymfahieronta kasvoille

Imunestekierron edistämiseen, poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä, vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Käsin tehtävä lymfahieronta on kudoksia hoitava ja puhdistava hierontamenetelmä. Lymfahieronnalla on myös rentouttava vaikutus. 

Erinomainen hoito ennen silmäluomileikkausta. Poistaen nesteitä ja edistämään paranemista.

Suositellaan kuuden kerran sarjahoitona, mutta jo yhden kerran hoidolla saadaan näkyviä tuloksia.

Hoitokerta 79 €

Rentouttava hoito joka poistaa jännitystiloja pää ja hartiaseudulta. Edistää pään alueen verenkiertoa, rauhoittaa mieltä ja tasapainottaa levotonta oloa. Lisää energiaa ja hyvänolontunnetta koko kehossa.

Anna stressin ja huolien haihtua hartioiltasi.

Hoito kestää 45 min ja tehdään ilman öljyä, joten sopii vaikka keskellä päivää rentouttamaan.

Hinta 45 €

Lihasjännityksiä ja kireyksiä poistava rentouttava niska- ja hartiahieronta, jossa käytetään aromaattisia öljyjä. 

Aromaterapian tuoksuja käytetään esimerkiksi rentouttamiseen, mielialan kohottamiseen, virkistämiseen, nesteiden poistamiseen ja aineenvaihduntaan.

Yksilöllinen öljyvalinta tehdään senhetkisen tarpeen mukaan.
Niska- ja hartiahieronta voidaan tehdä joko yksistään 50min tai alkuhoitona kasvohoidon yhteydessä.

Hinta 75 € 
(Lyhyempi hieronta kasvohoidon yhteydessä 35 €)

Hajusteettomat Dr. Baumann kasvohoidot

Tuotteet luonnonmukaiseen ihonhoitoon, ilman allergisoivia ainesosia. Dr. Baumann -kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. Dr Baumann -tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvispohjaisia luonnonöljyjä. Ne eivät sisällä mineraaliöljyjä, synteettisiä tai eläinperäisiä ainesosia, kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita.

Jokainen iho on erilainen, siksi sen hoitokin on aina yksilöllistä. Vuodenajat määräävät paljon miten ihoa hoidetaan, niin hoitolassa kuin kotihoitotuotteilla.

Dr-Baumann-tuotteet

Dr. Baumann kasvohoidoista löytyy jokaiselle ihotyypille omansa.

Hoitoihin kuuluu:
– alkupuhdistus
– kuorinta
– ampulli
– liposomiseerumi
– hieronta ja naamio

Räätälöity kasvohoito sinun senhetkisen ihotarpeen mukaan.

Hinta 89 € – 120 €
(Hinta muodostuu hoitoon käytetyistä tuotteista)

Kestovärit kasvohoidon yhteydessä 20 €

Syväpuhdistava hoito epäpuhtaalle iholle.

Hinta 79 € 

Timanttihiontahoito on tehokas, ihoa uudistava, syväpuhdistava sekä kirkastava erikoiskasvohoito. Hoidon avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin ihohuokosiin, ihon epäpuhtauksiin sekä pintaryppyihin.

Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollutta pintasolukkoa alipaineen avulla, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranee. Hoito räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ihotyypin mukaan. Menetelmä on täysin kivuton ja turvallinen. 

Hoito voidaan tehdä 4-6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat hoitotulokset, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, tehokosteuttava naamio sekä hoitovoide.

Hoitokohteet:
– rasvainen tukkeutunut iho
– auringon vaurioittamalle iholle
– ikääntymisen tuomat muutokset

Hinta 70 €

Timanttihiontaan yhdistetty mekaaninen ihonpuhdistus
Hinta 85 €

Ultraäänihoidon avulla voidaan tehokkaasti kiinteyttää ja kohottaa kasvolihaksia.

Ultraäänen ihoa hoitavat vaikutukset perustuvat verenkierron vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Nämä ominaisuudet stimuloivat kollageenisynteesiä uudistaen ja elävöittäen kasvojen ihoa.

Hoito voidaan yhdistää perinteiseen kasvohoitoon sekä timanttihionnan tai Rejuvanessence sidekudoshieronnan yhteydessä.

Hoitokerta 35 €

Hoito kasvoille ja kaulalle
Tehokas tapa saada tehoaineet ihon syvimpiin kerroksiin.
Hoito tasoittaa ihon sävyä sekä kiinteyttää ihoa. Lempeä ja kivuton hoito ilman sivuvaikutuksia.

Voidaan tehdä yksittäisenä erikoishoitona 65 €
TAI
Kasvohoidon yhteydessä hoitokerta 35 €

Phyt´s luonnonkosmetiikka

Phyt´ s tuotteet ovat sertifioitu virallisella Qualité Franse –merkillä- ja Cosmetique BIO merkillä. Merkit takaavat , että luonnonkosmetiikassa käyttävät luomuviljellyt raaka-aineet noudattavat niille asettamia määräyksiä, suojatakseen kosmetiikan käyttäjiä ja ympäristöä. Sisältää vain 100% luonnollisia raaka-aineita.

Phyt´s luonnonkosmetiikka

Tehokosteuttava kasvohoito

Hinta 105 €

Soin Capyl Ihon punaisuutta rauhoittava hoitokokonaisuus. Vahvistava ja rauhoittava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle. Lievittää ihon punaisuutta , suojaa ja vahvistaa hauraita kapillaareja. Suositellaan 1 hoito kerran kuukaudessa tai 6 kerran sarjana, yksi hoito viikossa kuuden viikon aikana.

Kasvohoito 95 €

Phyt´s glykolihappo 30% valmistus sokeriruo`osta uuttamalla.

*Tehokkaasti uudistava hoitomuoto ikääntyvälle ja epätasaiselle iholle.
*Ihoa kirkastava ja pigmenttiläiskiä vaalentava hoito.
*Tasoittava hoito arpiselle ja hilseilevälle iholle.
*Ihohuokosia supistava.
*Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja parantaa kudoksen joustavuutta.
*Tehostaa hyaluronihapon muodostumista ja lisää ihon kosteuspitoisuutta. Neljän kerran sarjahoito, joka toteutetaan 7-10 pv välein. Hoitoa tukevien kotihoitotuotteiden käyttö aloitetaan kaksi viikkoa ennen hoidon aloittamista. Ja niiden käyttöä jatketaan koko hoitojakson ajan.

Hinta: 95 € / hoitokerta

Sokerointi

Hellävarainen ihokarvojen poisto sokerilla. Sokeroinnissa saadaan poistetuksi kaikenlaiset ihokarvat kaikilta ihotyypeiltä hellävaraisesti. Tuloksena on terve pehmeä iho. Iho pysyy karvattomana pitkään ja sokeroinnilla saadaan jopa vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta.

Hinta:

  • Sääret 34 €
  • Reidet 34 €
  • Bikiniraja 32–35 €
  • Kainalot 15–25 € 
  • Käsivarret 32 €
  • Kasvot 15–25 €
Kauneushoitola-Salon-Si-Si-sokerointii
Sokerointi

Kestovärit

Hinta:

  • Kulmien ja ripsien kestovärjäys 32 €, sis. muotoilun
  • Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 20 €
  • Ripsien kestovärjäys 20 €
  • Täydellinen kulmien muotoilu 20 €
Ota yhteyttä

Lahjakortti

Lahjakortin voi noutaa hoitolastani sovittuna aikana. Varaa aika numerosta 040 5470 266. Huomioithan, että kasvohoitoja tehdessäni en pääse vastaamaan soittoosi, mutta otan sinuun yhteyttä vapauduttuani.

Lahjakortin saat myös kätevästi postitettuna. Kuoressa on mukana tilisiirto-ohje. Lahjakortin postitus 5€. Kun maksusuorite on saapunut tililleni, lahjakortti on astunut voimaan ja on näin lahjansaajan käytettävissä. 

Voit joko valita hoidon valmiiksi tai jättää avoimeksi, jolloin euromääräinen hinta tulee näkyviin ja lahjansaaja voi valita itse haluamansa hoidot.

Luonnonmukaiset tuotteet

Yhä useammat ihmiset etsivät tuotteita, mitkä ovat luonnonmukaista alkuperää. Olemme tulleet tietoisemmiksi synteettisen kosmetiikan haittavaikutuksista. Phyt´s tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, luomusertifioituja tuotteita jotka hoitavat monia eri iho-ongelmia.

Pääsin osallistumaan Phyt´sin järjestämään Naturo- Esteetikko koulutukseen. Koulutuksessa tutustuttiin upeaan Cahorsin pikkukaupunkiin Lounais-Ranskassa, 15 kilometriä Cahorsista, sijaitsee Phyt´s Laboratorio. Laboratoriossa valmistetaan 100% luonnonmukaista kosmetiikkaa. Pääsin näkemään luonnonmukaisten tuotteiden valmistuksen, raaka-aineiden vaikutuksen ja sertifikaattien merkityksen. Käytännössä pääsimme kokeilemaan hoitotuotteiden toimivuutta ja vakuuttumaan tuotteiden laadukkuudesta. Itse suosittelen lämpimästi Phyt´sin tuotteita.

Phyt´s koulutus

Luonnonmukaista kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Salon Si-Si